پشتکار و کسب مهارت و تجربه رموز موفقیت مسؤول فنی در افزایش کمی و کیفی تولید قارچ خوراکی می باشد

پشتکار و کسب مهارت و تجربه رموز موفقیت مسؤول فنی در افزایش کمی و کیفی تولید قارچ خوراکی می باشد

مسؤول فنی موفق واحد پرورش قارچ خوراکی در استان اصفهان:

پشتکار و کسب مهارت و تجربه رموز موفقیت مسؤول فنی در افزایش کمی و کیفی تولید قارچ خوراکی می باشد

مسؤول فنی موفق واحد پرورش قارچ خوراکی در استان اصفهان گفت: رعایت اصول بهداشتی، علاقه و پشتکار و کسب مهارت و تجربه، رموز موفقیت مسؤول فنی در افزایش کمی و کیفی تولید قارچ خوراکی می باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنم، مهندس محسن یوسفی مسؤول فنی موفق واحد ۴۰۰ تنی پرورش قارچ خوراکی در شهرستان شاهین شهر و میمه استان اصفهان در گفتگوی اختصاصی با سنم ابراز داشت: استفاده از دانش فنی و به کارگیری مهارت های عملی، وظیفه اصلی مسئول فنی در واحدهای تولیدی بخش کشاورزی به منظور ارتقاء سطح کمی و کیفی محصولات می باشد.

وی افزود: سرکشی به سالن‌های پرورش قارچ در زمان‌های مشخص و طبق برنامه زمان بندی، ارایه آموزش های لازم به کارگران، یادداشت‌برداری، نمونه برداری و انجام آزمایشات کنترل کیفی (آب، خاک پوششی و کمپوست)، تعمیم نتایج و نیز پردازش اطلاعات به منظور افزایش سطح کمی و کیفی محصول تولیدی؛ از جمله اقداماتی است که یک مسوول فنی موفق برای دستیابی به بهره وری حداکثری باید مورد توجه قرار دهد.

مهندس یوسفی با اشاره به این که شرکت قارچ پدیده اصفهان با تولید سالیانه ۴۰۰ تن قارچ؛ یکی از بزرگترین واحد های صنعتی پرورش قارچ خوراکی محسوب می شود اظهار داشت: مدیران مجموعه با حمایت ها و همراهی های همیشگیشان کمک بسیار مهمی برای دستیابی به اهداف پیشرو و رسیدن به تولید حداکثری بوده و خواهند بود.

نوشته های مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها