مسئول فنی با اعمال ضوابط علمی و مهندسی در واحد تولیدی ضمن افزایش بهره وری به تولید غذای سالم کمک می کند

مسئول فنی با اعمال ضوابط علمی و مهندسی در واحد تولیدی ضمن افزایش بهره وری به تولید غذای سالم کمک می کند

مسئول فنی واحد پرورشی یکصدهزار قطعه ای مرغ گوشتی:
مسئول فنی با اعمال ضوابط علمی و مهندسی در واحد تولیدی ضمن افزایش بهره وری به تولید غذای سالم کمک می کند

مسئول فنی واحد پرورشی یکصد هزار قطعه ای مرغ گوشتی گفت: مسئول فنی با اعمال ضوابط علمی و مهندسی و معیارهای فنی در واحد تولیدی، ضمن افزایش راندمان تولید و بهره وری، به تولید غذای سالم کمک می کند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنم، مهندس خالد حاجی زاده مسؤول فنی واحدپرورشی یکصدهزار قطعه ای مرغ گوشتی نقده در استان آذربایجان غربی در گفتگو با خبرنگار سنم، با اشاره اهمیت بالا بودن سطح دانش فنی مسؤول فنی اظهار داشت: مسئول فنی در مرغداری با تلفیقی علم و دانش و تجربه چندین ساله اش نقش مهم و مؤثری در افزایش بهره وری واحدتولیدی داشته و ریسک سرمایه گذاری و تولید را کاهش می دهد.
وی افزود: مسئول فنی باید قبل از جوجه ریزی برنامه ریزی دقیقی از موارد مورد نیاز تهیه کرده و به درستی آنها را پیاده سازی نموده و معیارهای فنی و علمی را مورد توجه قرار دهد تا موجبات افزایش راندمان تولیدی را فراهم نماید.
این مسؤول فنی اظهار داشت: در واحد تحت مدیریت، قبل از حضور مسؤول فنی، تلفات و ضریب تبدیل به شدت بالا بود تا جایی که ادامه تولید مقرون به صرف نبود و این در حالی است که اکنون با بکارگیری اصول علمی و فنی و حضور کارآمد مسؤول فنی، تلفات به زیر چهار درصد و ضریب تبدیل هم از 2.4 به 1.8 کاهش پیدا کرده است.
مهندس خالد حاجی زاده با اشاره به نقش سازمان نظام مهندسی در فرآیند تربیت و معرفی مسؤولین فنی خاطرنشان کرد: سازمان نظام مهندسی کشاورزی با برگزاری دوره های مهارنت آموزی و ارجاع کار و تبادل اطلاعات بین مسئولین فنی و پشتیبانی از آنها نقش مفید و مؤثری را در بالا بردن سطح دانش فنی در واحدهای تولیدی ایفا می نماید.

نوشته های مرتبط

دیدگاه