مهمترین مأموریت یک مسئول فنی تزریق دانش به واحد تولیدی و بومی سازی آن با توجه به امکانات واحد و اقلیم منطقه می باشد

مهمترین مأموریت یک مسئول فنی تزریق دانش به واحد تولیدی و بومی سازی آن با توجه به امکانات واحد و اقلیم منطقه می باشد

مسؤول فنی واحد پرورش طیور گوشتی:

مهمترین مأموریت یک مسئول فنی تزریق دانش به واحد تولیدی و بومی سازی آن با توجه به امکانات واحد و اقلیم منطقه می باشد

مسؤول فنی واحد پرورش طیور گوشتی گفت: مهمترین مأموریت و رسالت یک مسئول فنی، تزریق علم و دانش به واحد تولیدی و بومی سازی آن با توجه به امکانات واحد و اقلیم منطقه در جهت افزایش بهره وری می باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنم، مهندس حسین پردل شهری، مسؤول فنی واحد پرورش طیور گوشتی در قاین استان خراسان جنوبی در گفتگو با سنم با اشاره به نقش و میزان تاثیرگذاری مسؤول فنی در افزایش بهره وری تصریح کرد: از لحاظ تاثیرگذاری خودم در این مدت 25 سال خدا را شکر توانسته ام تا حدودی تأثیر دانش در افزایش بهره وری واحد های پرورش طیور گوشتی را به اثبات برسانم.

وی افزود: ما به عنوان مسئولین فنی واحدهای تولیدی باید بتوانیم تجربه تولیدکننده را با علم و دانش روز خود تلفیق کرده و آن را برای افزایش بهره وری آن واحد تولیدی به کار ببندیم.

مهندس پردل شهری اظهار داشت: حضور مرتب و مستمر در واحد تولیدی، علاقه مندی به کار، حضور مرتب در سمینارها، نمایشگاه و مجالس علمی جهت ارتقا دانش خود و استفاده از دانش و تجربه دیگران را جمله اقداماتی مهمی است که مسؤولین فنی باید دنبال کنند.

وی با تأکید بر توسعه قراردادهای دانش مزدمحوری تصریح کرد: با توجه به حضور کارآمد خود در واحدهای پرورشی، به درخواست خود مرغداران در حال اجرای قراردادهای دانش مزدمحوری در واحدهای تحت مدیریت خود هستیم.

این مسؤول فنی موفق گفت: از نظر یک کارشناسی که نزدیک 25 سال در واحد های مرغداری گوشتی در شهرستان های متفاوت فعالیت داشته ام، به همکاران خود عرض می کنم که مسئول فنی بودن در یک واحد تولیدی و پرورشی و پذیرفته شدن به عنوان یک کارشناس موثر در افزایش بهره وری، کار ساده ای نیست و مسلما نیاز به تلاش و پشتکار زیاد همراه با صبر و تحمل خواهد داشت و اگر علاقه فرد نباشد شاید مقدور نشود.

پردل شهری خطاب به مدیران سازمان نظام مهندسی گفت: از سازمان نظام مهندسی کشاورزی به عنوان متولی این طرح، درخواست می کنم برای معرفی کارشناس به عنوان مسئول فنی به واحد های تولیدی دقت و اهتمام زیادی انجام شود و کارشناسان را مادامی که مهارت های لازم را کسب نکرده اند، به واحدهای تولیدی معرفی نشوند.

نوشته های مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها