با اعمال اصول علمی و کشت بر اساس اطلاعات بازار کشاورزی راندمان تولید در واحد تولیدی را افزایش داده ایم

با اعمال اصول علمی و کشت بر اساس اطلاعات بازار کشاورزی راندمان تولید در واحد تولیدی را افزایش داده ایم

مسؤول فنی واحد گلخانه تولید سبزی و صیفی در شهرکرد:

با اعمال اصول علمی و کشت بر اساس اطلاعات بازار کشاورزی راندمان تولید در واحد تولیدی را افزایش داده ایم

مسؤول فنی واحد گلخانه تولید سبزی و صیفی شهرکرد گفت: با اعمال اصول علمی و مهنئسی و کشت بر اساس اطلاعات بازار کشاورزی (تقویم زمانی تولید و عرصه محصول) راندمان تولید در واحد تولیدی را افزایش داده ایم.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنم، مهندس فرزانه یعقوبی، مسؤول فنی واحد گلخانه در اراضی کاکلک شهرکرد  در گفتگوی اختصاصی با سنم گفت: حضور مسؤول فنی در گلخانه می بایست منجر به کاهش هزینه های تولید و افزایش کمیت و کیفیت محصول در طول دوره کشت با در نظر گرفتن تقویم کشت و پیک قیمت و کشش بازار گردد.

این مسؤول فنی موفق تصریح کرد: مدیر فنی با اطلاعات کامل از شرایط بستر کشت، منبع آب، نوع محصول، نوع بذر و رقم، تقویم زراعی، شرایط اقلیمی و شرایط بازار می تواند توصیه های کارشناسی مربوطه را به صاحب واحد تولیدی ارائه کرده و با هدف ایجاد محیطی عاری از عوامل بیماری زا و آفات و همچنین شرایط اپتیمم محیطی با توجه به نوع محصول و مرحله رشدی فرایند تولید را دنبال کند.

وی افزود: مسئول فنی با حضور مستمر در واحد تولیدی و بررسی مداوم گیاهان و تعیین بهترین و موثرترین زمان کنترل آفات و استفاده حداکثری از روش های مناسب کنترل غیرشیمیایی و حمایت از دشمنان طبیعی و مدیریت تلفیقی آفات منجر به کاهش مصرف نهاده ها و در نتیجه کاهش هزینه تولید و افزایش بهره وری خواهد شد.

مهندس فرزانه یعقوبی خاطر نشان کرد: در این واحد تولیدی با توصیه های علمی  و فنی و همچنین با تشویق گلخانه دار برای استفاده از تجهیزات مؤثر در بهبود شرایط محیطی و بهداشتی گلخانه از جمله سیستم مه پاش و فوگر حرارتی و همچنین تلاش در جهت آموزش و بررسی عملکرد نیروهای انسانی گلخانه و اجرای صحیح تر برنامه غذایی سعی در افزایش تولید محصول بوده ایم که درصد زیادی از این مهم حاصل گشته است.

نوشته های مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها