با اعمال دقیق اصول علمی و مهندسی در واحد تولیدی راندمان تولید دو برابر شده است

با اعمال دقیق اصول علمی و مهندسی در واحد تولیدی راندمان تولید دو برابر شده است

مسؤول فنی واحد گلخانه تولید سبزی و صیفی در اراضی کوشکن زنجان:

با اعمال دقیق اصول علمی و مهندسی در واحد تولیدی راندمان تولید دو برابر شده است

 مسؤول فنی واحد گلخانه تولید سبزی و صیفی در اراضی کوشکن زنجان گفت: با اعمال دقیق اصول علمی و مهندسی در واحد تولیدی راندمان تولید نسبت به دوره های گذشته، به دو برابر افزایش پیدا کرده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنم، مهندس رقیه نجفی در گفتگوی اختصاصی با اشاره به نقش و کارکرد مسؤول فنی در واحد تولیدی سنم اظهار داشت: انتخاب مناسبترین محصول تولیدی براساس سازه و تجهیزات گلخانه، انتخاب رقم محصول تولیدی براساس شرایط فصلی، ارائه مشاوره های لازم درباره نوع بسترکشت،  سیستم آبیاری و تغذیه گیاه، کنترل و نظارت بر سورت و بسته بندی محصول برای بازار مصرف داخل یا خارج از کشور و کنترل میانگین تولید هر ماه از کارکردهای مهم مسؤولین فنی در واحدهای تولیدی می باشد.

این مسؤول فنی موفق گفت: انتخاب محصول و رقم تولیدی براساس تجهیزات گلخانه فصل کشت و تقاضا و فاصله تا بازارمصرف در افزایش درآمد گلخانه دار مهم بوده و باید مورد توجه مدیر فنی باشد.

وی تصریح کرد: شناخت کامل مراحل رشدگیاه تولیدی، شناخت کامل نقش عناصر و آنزیم ها در تغذیه گیاه مربوطه، آشنایی به مفاهیمی علمی  مهندسی مربوطه از جمله نیازهای علمی و فنی یک مسؤول فنی واحد تولیدی می باشد.

مهندس رقیه نجفی تصریح کرد: با پیگیری و اجرای اصول و ضوابط مورد نیاز در این واحد تولیدی، عملکرد هر بوته از ۴۰۰گرم به۷۰۰گرم در محصول توت فرنگی افزایش پیدا کرده است که این همان اثربخشی مسؤول فنی و در واحد تولیدی است.

وی افزود: سازمان نظام مهندسی کشاورزی با برگزاری دوره های نوآموزی و رصد ماهانه عملکرد مسئول فنی در قالب گزارش­های دوره ای و تنظیم قراردادهای دانش مزدمحوری می تواند نقش خود را در این زمینه پررنگ تر نماید.

نوشته های مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها