كارگاه آموزشی مدیریت عوامل خسارت زای قارچ خوراكی

✅ در راستای آشنایی با عوامل خسارت زای قارچ خوراکی و مدیریت این عوامل در قالب مبارزه تلفیقی معاونت کنترل آفات سازمان حفظ نباتات با همکاری موسسه تحقیقات گیاهپزشکی، کارگاه آموزشی مدیریت عوامل خسارت زای قارچ خوراکی را در روز چهار شنبه مورخ 1400/8/26 از ساعت 10 تا 12 به صورت ویدئو کنفرانس برگزار می کند.

🔸کارگاه آموزشی مدیریت عوامل خسارتزای قارچ خوراکی توسط معاونت کنترل آفات سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی به صورت ویدئوکنفرانس برگزار می شود.

🔸 مدرس آقای مهندس حسین خبازجلفایی (عضو هیات علمی بخش تحقیقات بیماری‌های گیاهی موسسه تحقیقات گیاه‌پزشکی کشور )

🕙 زمان برگزاری کارگاه: چهارشنبه ۱۴۰۰/۸/۲۶ از ساعت ۱۰ تا ۱۲

💻 آدرس ویدئو کنفرانس:

1- از طریق اپلیکیشن تاک، بخش ویترین، شبکه آموزش و ترویج کشاورزی (وبینارهای کشاورزی)، وبینارهای وزارت جهاد کشاورزی، سازمان حفظ نباتات

2- نسخه وب تاک از آدرس  https://web.agritak.ir

نوشته های مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها