مسؤول فنی واحد برتر مرغ گوشتی کشور:
حضور اثربخش مسئولین فنی سازمان نظام مهندسی کشاورزی در واحدهای تولیدی زمینه ساز افزایش بهروری
مسئول فنی واحد برتر مرغ گوشتی کشور گفت: با به کارگیری دانش و فناوری های جدید و بهره گیری از اصول علمی فنی و مهندسی موجبات افزایش بهره وری کاهش تلفات و افزایش تولید در واحد تولیدی را فراهم کردهایم.
مهندس سیامند بهرام رش که به همراه مهندس سوران معروفی به عنوان مسئولین فنی واحد مرغ گوشتی برتر کشور در مهاباد مشغول به فعالیت می باشند، با اشاره به اثرات بکارگیری دانش در واحد تولیدی در گفتوگو با خبرنگار سنم تصریح کرد: با بکارگیری دانش ضمن کاهش قابل توجه تلفات و ضریب تبدیل، بهرهوری واحد تولیدی به طور چشمگیری افزایش پیدا کرد، به طوری که در سال 1398 به عنوان واحد نمونه برتر مرغ گوشتی کشور انتخاب شد.
وی اظهار داشت: در این واحد تولیدی، پرورش مرغ گوشتی بدون استفاده از مواد آنتیبیوتیک و با تراکم ۲۵ قطعه جوجه در هر متر مربع انجام می شود این در حالی است که استاندارد جهانی آن در یک مرغداری تمام خودکار، ۱۷ قطعه در هر متر مربع می باشد.
وی گفت: در این واحد تولیدی در سایه به کارگیری دانش، میزان تولید گوشت در هر متر مربع 62.5 کیلوگرم می باشد و این در حالی است که متوسط جهانی آن، ۴۰ کیلوگرم در هر متر مربع می باشد.
مهندس سیامند بهرام رش در بخش دیگری از گفتگو به ضرورت ارتقای توانمندی های حرفه ای مسئولین فنی اشاره و تصریح کرد: بایستی با بهره گیری از واحدهای تولیدی پیشرو و کارشناسان خبره، زمینه مهارت آموزی مسئولین فنی فراهم شود که خوشبختانه فرآیند آن توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی با راه اندازی واحدهای مهارت آموزی در حال اجرا می باشد که بایستی بیش از پیش تقویت گردد.
وی در پایان به پایین بودن تعرفه نظارت و قراردادهای مسئولین فنی اشاره کرد و گفت: بایستی قراردادهای مسئولین فنی به صورت “قرارداد سهم بری دانش از تولید” منعقد شود تا ضمن فراهم آوردن زمینه افزایش بهره وری در واحدهای تولیدی موجب ارتقای توانمندی های حرفهای مسئولین فنی نیز گردد.