مسئول فنی ریسک سرمایه‌گذاری در صنعت مرغداری و تولید را کاهش می دهد

مسئول فنی ریسک سرمایه‌گذاری در صنعت مرغداری و تولید را کاهش می دهد

مدیرعامل شرکت تعاونی مرغداران مودت قائنات:

مسئول فنی ریسک سرمایه‌گذاری در صنعت مرغداری و تولید را کاهش می دهد

مدیرعامل شرکت تعاونی مرغداران مودت قائنات گفت: مسؤولین فنی صاحب دانش با بکارگیری اصول پرورش صحیح و علمی، ریسک سرمایه‌گذاری در صنعت مرغداری و تولید را کاهش می دهند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سنم، مهندس مهدی انصاری که بیش از یک دهه تجربه مدیریت فنی واحد مرغداری را در کارنامه خود دارد، در گفت‌وگو با خبرنگار سنم با اشاره به کارکرد مسؤول فنی در واحد تولیدی گفت: کاهش فشار روانی و استرس مرغدار و کمک به ورود سرمایه‌های سرگردان به صنعت مرغداری از جمله مهمترین اثر وجودی مسؤولین فنی در این صنعت می باشد.

وی افزود: در صورت استفاده از پتانسیل های موجود در صنعت مرغداری و استفاده از مدیران فنی با تجربه و مجرب می توانیم مرغ مورد نیاز کشورهای همسایه را نیز تأمین کنیم.

مهندس مهدی انصاری تصریح کرد: بکارگیری مدیران فنی در واحدهای پرورش می توان ضمن کاهش استفاده از داروهای آنتی‌بیوتیک، سلامت و امنیت غذایی جامعه را نیز فراهم نماییم.

وی با اشاره به ضرورت حضور اثربخش مسؤولین فنی در واحدهای تولیدی اظهار داشت: مسلط شدن به علم روز، استفاده از تجربیات سایر مدیران فنی و بکارگیری اصول پرورش صحیح و علمی از اقدامات مهمی است که باید مسؤولین فنی دنبال کنند.

مهندس انصاری گفت: کار جدیدی که در مجموعه ما در حال انجام است، تشکیل حلقه‌های مدیران فنی می باشد که هرکدام از آن ها یک واحد تولیدی را مدیریت کرده و ضمن استفاده از تجربیات همدیگر، موجب ارتقای توانمندی‌های مسؤولین فنی کم تجربه نیز می شوند.

مدیرعامل شرکت تعاونی مرغداران مودت قائنات توسعه برنامه های مهارت آموزی با هدف ارتقای توانمندی‌های حرفه‌ای کارشناسان و ایجاد امنیت شغلی برای مسؤولین فنی را از مهمترین انتظارات مسؤولین فنی از سازمان نظام مهندسی کشاورزی اعلام کرد و گفت: سیاست اشتغال دانش مزدمحوری که توسط سازمان مطرح شده است، می‌تواند موجب تسریع جریان دانش در واحدهای تولیدی شود.

وی گفت: با بهره‌گیری از مدیران فنی معرفی شده از طرف سازمان نظام مهندسی کشاورزی در مجموعه خود، ضریب تبدیل واحدها از بالای 2 به 1.7 و میزان تلفات نیز از ۲۰ درصد به زیر ۵ درصد کاهش پیدا کرده است.

وی اظهار داشت: با کاهش ضریب تبدیل به میزان 0.1 نیاز به واردات نهاده های ذرت و سویا به میزان ۲۰ میلیون تن در هر ماه کاهش می‌یابد و این خود نشان‌دهنده ضرورت حضور اثربخش مسؤولین فنی در واحدهای تولیدی می باشد.
شایان ذکر است، تعاونی مرغداران مودت قائنات به عنوان تعاونی برتر و نمونه استان خراسان جنوبی انتخاب شده است که به اذعان مدیرعامل این تعاونی، این موفقیت در سایه حضور مؤثر و اثربخش مدیران فنی در این مجموعه می باشد.

نوشته های مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها