مسئول فنی که به روز نباشد موجب کم اثر شدن حضور خود در واحد تولیدی خواهد شد

مسئول فنی که به روز نباشد موجب کم اثر شدن حضور خود در واحد تولیدی خواهد شد

مسؤول فنی واحد‌ پرورشی مرغ مادر:
مسئول فنی که به روز نباشد موجب کم اثر شدن حضور خود در واحد تولیدی خواهد شد

مسؤول فنی واحد‌ پرورشی مرغ مادر در استان اردبیل گفت: مسئول فنی که به روز نبوده و دانش فنی لازم را دارا نباشد، موجب کم اثر شدن حضور خود در واحد تولیدی خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنم، مهندس توحید مکرمی، مسؤول فنی واحد‌ پرورشی مرغ مادر در شهر هیر استان اردبیل، درگفت وگو با خبرنگار سنم اظهار داشت: علم وتجربه دوبال موفقیت یک مسئول فنی بوده و علم، تجربه، مطالعه، پشتکار و انگیزه مجموعه عواملی هستند که تأثیر فراوانی در موفقیت یک مسوول فنی در واحد تولیدی دارند.
وی افزود: با توجه به پیشرفت های علمی، اگر به روز نباشیم تأثیرگذاری ما در واحد تولیدی بسیار کم رنگ خواهد بود و این امر سبب می شود کارفرمایان از حضور مسؤول فنی رضایت نداشته باشند و خود را بی نیاز از حضور این افراد بدانند که به تبع آن ممکن است ضربه بسیار سنگینی بر اقتصاد، تولید و بهره وری وارد شود.
مهندس توحید مکرمی گفت: متاسفانه امروزه فاصله زیادی بین نیاز بازار کار و دانشگاه وجود دارد و عملاً دانشگاه ها توان برآورده کردن نیاز های مهارتی کشور را نداشته و این موضوع در صنعت مرغداری کاملاً محسوس است.
وی به نقش سازمان نظام مهندسی کشاورزی در این این حوزه اشاره کرد و گفت: سازمان نطام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی نقش بسیار مهمی را می تواند در پر کردن فاصله بوجود آمده داشته باشد که از جمله می توان به اجرای برنامه های مهارت آموزی و استفاده از مسئولین فنی برتر بعنوان مربیان آموزشی اشاره کرد.
این مسؤول فنی حمایت از مسؤولین فنی و ارتقای توانمندی های حرفه ای کارشناسان را از انتظارات مهم اعضای از سازمان دانست و گفت: متاسفانه تعدادی از همکاران با امضای قراردادهای سفید عرصه را برای افراد علاقمند به اشتغال در این بخش بسیار سخت کرده است که سازمان نظام مهندسی بایستی با نظارت های میدانی از گسترش این موضوع جلوگیری نماید.
مهندس توحید مکرمی به ضرورت توسعه قراردادهای دانش مزدمحوری تأکید کرد و گفت: اگر بخشی از قراردادها به صورت حقوق ماهیانه ثابت و مابقی به صورت پاداش بهره وری در نظر گرفته شود، برای هر دو طرف مناسب خواهد بود.
مهندس مکرمی به سابقه فعالیت خود اشاره‌کرد وگفت: از سال1385 به طور پیوسته به عنوان مدیر واحد مرغ مادر مشغول بکار هستم
و درحال حاضر با تلفیق علم و تجربه توانسته ایم در شرکت مرغ مادر کیا جوجه، جزء یکی از برترین شرکت های تولیدی جوجه یکروزه چه از لحاظ کمی و چه از لحاظ کیفی باشیم.
وی به کارآمدی خود در واحد تولیدی اشاره و تصریح کرد: میزان تولید استاندارد گله های مرغ مادر گوشتی تا سن 64 هفتگی بر اساس استانداردهای اروپا 150 قطعه جوجه به ازای هر مرغ پای تولید است و این رقم در کشور ما به طور میانگین در حدود 135 قطعه جوجه می باشد و این در حالی است که ما در دوره اول 158 قطعه جوجه و در دوره دوم 162 قطعه جوجه به ازای هر مرغ پای تولید توانستیم دست پیدا کنیم که دستیابی به این سطح از تولید نشان از مدیریت خوب گله از ابتدای جوجه ریزی تا پایان دوره در تمامی بخش های پرورشی و تولیدی می باشد.

نوشته های مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها