استفاده از دانشبنیانها برای افزایش تولید محصولات کشاورزی
نوشته های مرتبط
اشتراک در
وارد شدن
0 نظرات
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: آمارنامه محصولات کشاورزی باید در وزارت جهاد کشاورزی تهیه و تدوین شود تا میزان تولید تمام محصولات کشاورزی به صورت دقیق در دسترس باشد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سنم به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، اولین جلسه شورای معاونین با حضور سیدمحمد آقامیری سرپرست وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی در این نشست، از اقدامات بزرگ و تلاشهای شبانهروزی سیدجواد ساداتینژاد وزیر پیشین جهاد کشاورزی برای سفره مردم و تداوم امنیت غذایی در کشور تقدیر و تشکر کرد و بر ادامه پیگیری این اقدامات با توان مضاعف و استفاده از تجربیات و برنامههای راهبردی سیدجواد ساداتینژاد در پیشبرد اهداف بخش کشاورزی تاکید کرد.
سیدمحمد آقامیری بر تولید محصولات استراتژیک کشاورزی مانند گندم تاکید کرد و گفت: نگاه ما در تمام حوزهها به تولید داخلی است، باید متناسب با شعار امسال “رشد تولید و مهار تورم”، از تمام ظرفیتهای کشور برای تولید در همه بخشها استفاده کنیم.
وی افزود: از تجربیات جهاددامپزشکی در سازمان دامپزشکی برای پیشبرد اهداف و خطمشیهای وزارت جهاد کشاورزی استفاده خواهیم کرد.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: مقام معظم رهبری فرمودند مشکلات کشور را باید با کار جهادی رفع کنیم، این فرمایش رهبر مختص وزارت جهاد کشاورزی نیست و به تمام حوزههای کشور تعمیم مییابد.
وی تاکید کرد: باید مشکلات بخش کشاورزی به صورت جهادی و میدانی برطرف شود.
آقامیری با بیان اینکه آمارنامه محصولات کشاورزی باید در وزارت جهاد کشاورزی تهیه و تدوین شود، تصریح کرد: باید میزان تولید تمام محصولات کشاورزی به صورت دقیق در دسترس باشد که در این خصوص رؤسای استانها باید فعالتر شوند.
وی ادامه داد: باید از دانشبنیانها در تولید محصولات کشاورزی بهره ببریم تا رشد قابل توجهی را در این بخش داشته باشیم.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی با تاکید بر این که بانک کشاورزی متعلق به بخش کشاورزی است، گفت: تمام شرکتهای زیرمجموعه بخش کشاورزی باید در این بانک گردش مالی داشته باشند.
آقامیری از معاونین و مدیران بخش کشاورزی خواست؛ با اقتدار و صلابت در راستای اعتلای بخش کشاورزی تلاش کنند و در این راستا کمکرسان جهاد کشاورزی استانها باشند، تا اقدامات بخش به نحو مطلوب انجام شود، کارها همچون گذشته دنبال خواهد شد اما در برخی اقدامات همچون تنظیم بازار روشهای جدیدی بکار گرفته میشود تا کارها با سرعت بیشتری انجام شود.