مهیا کردن عوامل تولید توسط کارفرما مطابق توصیه های علمی و مهندسی مسؤول فنی باعث ارتقای راندمان تولید می گردد

مهیا کردن عوامل تولید توسط کارفرما مطابق توصیه های علمی و مهندسی مسؤول فنی باعث ارتقای راندمان تولید می گردد

مدیر تولید بزرگ‌ترین مجموعه تولیدی گوشت سفید در کشور:
مهیا کردن عوامل تولید توسط کارفرما مطابق توصیه های علمی و مهندسی مسؤول فنی باعث ارتقای راندمان تولید می گردد

مدیر واحد های تولیدی شرکت زربال گفت: مهیا کردن عوامل تولید توسط کارفرما مطابق توصیه های علمی و مهندسی مسؤول فنی باعث کاهش هزینه های تولید و ارتقای راندمان تولید در واحد پرورشی می گردد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سنم، مهندس یوسفی، مدیر تولید واحد های شرکت زربال در گفتگو با خبرنگار سنم، اظهار داشت: حضور و نقش مسؤول فنی صاحب دانش فنی قطعا باعث تولیدی با کیفیت، کاهش هزینه و افزایش بهره وری در واحد سطح می شود.
وی تصریح کرد: همه مزارع مرغ مادر این شرکت دارای مسؤول فنی با تجربه بالای هشت سال می باشد که در برخی از دوره های تولیدی توانستیم سطح تولیدی را در پایان دوره به بالاترین سطح جهانی عنوان شده شرکت تولید نژاد راس برسانیم.
مهندس یوسفی اذعان داشت: دست یابی به اهداف بالاتر از استاندارد جهانی از اهداف این شرکت در دوره های پرورش بوده که با حضور مسؤول فنی و ورود سازمان نظام مهندسی کشاورزی به عنوان یک سازمان دانش محور در سطوح مختلف محقق می گردد.
وی در پایان خواستار برگزاری دوره های آموزشی به صورت ماهانه برای مسؤولین فنی این شرکت در تمام سطوح تولیدی (مرغ مادر، گوشتی و خوراک دان آماده) توسط سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی شد.

نوشته های مرتبط

0 0 رای ها
امتیازدهی
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها